Μητροπολιτησ Μανησ : Δυτική Μάνη: Ορκίστηκε νέος Δήμαρχος ο Δημήτρης / Στη μεθ του νοσοκομείου “ευαγγελισμός” νοσηλεύεται με κορονοϊό ο μητροπολίτης μάνης κ.

Χρυσόστομος από χθες το πρωί, σύμφωνα με το . Στον ευαγγελισμό νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μητροπολίτης μάνης δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος από το πρωί της κυριακής. Στη μεθ του νοσοκομείου ευαγγελισμός" νοσηλεύεται με κορονοϊό ο σεβ.

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός» ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος, ο οποίος νοσεί με κορονοϊού. Η Παναγία η Ξενιά στον Ι.Ν. Î'γίων Κωνσταντίνου και Ελένης
Η Παναγία η Ξενιά στον Ι.Ν. Î'γίων Κωνσταντίνου και Ελένης from www.vimaorthodoxias.gr
Μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος από το πρωί της κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μητροπολίτης μάνης δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός» λόγω επιπλοκών του κορονοϊού σύμφωνα με το . Thetoc team published 24 οκτ. Στη μεθ του νοσοκομείου ευαγγελισμός" νοσηλεύεται με κορονοϊό ο σεβ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μητροπολίτης μάνης, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε εμβολιασθεί κατά του κοροναϊού. Στον ευαγγελισμό νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή. Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός» ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος, ο οποίος νοσεί με κορονοϊού.

Χρυσόστομος από χθες το πρωί, σύμφωνα με το .

Thetoc team published 24 οκτ. Ο μητροπολίτης μάνης, χρυσόστομος, νοσεί σοβαρά με κοροναϊό με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί στον ευαγγελισμό. Μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος από το πρωί της κυριακής. Χρυσόστομος από χθες το πρωί, σύμφωνα με το . Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μητροπολίτης μάνης δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός» ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος, ο οποίος νοσεί με κορονοϊού. Στη μεθ του νοσοκομείου ευαγγελισμός" νοσηλεύεται με κορονοϊό ο σεβ. Στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός» νοσηλεύεται από το μεσημέρι της κυριακής 24 οκτωβρίου ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος με συμπτώματα κορονοϊού . Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μητροπολίτης μάνης, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε εμβολιασθεί κατά του κοροναϊού. Ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος, νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κοροναϊό στον ευαγγελισμό. Στη μεθ του νοσοκομείου "ευαγγελισμός" νοσηλεύεται με κορονοϊό ο μητροπολίτης μάνης κ. Ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός» λόγω επιπλοκών του κορονοϊού σύμφωνα με το . Στον ευαγγελισμό νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή.

Στον ευαγγελισμό νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή. Στη μεθ του νοσοκομείου ευαγγελισμός" νοσηλεύεται με κορονοϊό ο σεβ. Thetoc team published 24 οκτ. Ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος, νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κοροναϊό στον ευαγγελισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μητροπολίτης μάνης δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος από το πρωί της κυριακής. Η Παναγία η Ξενιά στον Ι.Ν. Î'γίων Κωνσταντίνου και Ελένης
Η Παναγία η Ξενιά στον Ι.Ν. Î'γίων Κωνσταντίνου και Ελένης from www.vimaorthodoxias.gr
Thetoc team published 24 οκτ. Στη μεθ του νοσοκομείου "ευαγγελισμός" νοσηλεύεται με κορονοϊό ο μητροπολίτης μάνης κ. Στη μεθ του νοσοκομείου ευαγγελισμός" νοσηλεύεται με κορονοϊό ο σεβ. Ο μητροπολίτης μάνης, χρυσόστομος, νοσεί σοβαρά με κοροναϊό με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί στον ευαγγελισμό. Στον ευαγγελισμό νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή. Ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός» λόγω επιπλοκών του κορονοϊού σύμφωνα με το . Στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός» νοσηλεύεται από το μεσημέρι της κυριακής 24 οκτωβρίου ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος με συμπτώματα κορονοϊού . Μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος από το πρωί της κυριακής.

Thetoc team published 24 οκτ.

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός» ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος, ο οποίος νοσεί με κορονοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μητροπολίτης μάνης δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Thetoc team published 24 οκτ. Ο μητροπολίτης μάνης, χρυσόστομος, νοσεί σοβαρά με κοροναϊό με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί στον ευαγγελισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μητροπολίτης μάνης, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε εμβολιασθεί κατά του κοροναϊού. Ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος, νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κοροναϊό στον ευαγγελισμό. Ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός» λόγω επιπλοκών του κορονοϊού σύμφωνα με το . Χρυσόστομος από χθες το πρωί, σύμφωνα με το . Στον ευαγγελισμό νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή. Στη μεθ του νοσοκομείου ευαγγελισμός" νοσηλεύεται με κορονοϊό ο σεβ. Στη μεθ του νοσοκομείου "ευαγγελισμός" νοσηλεύεται με κορονοϊό ο μητροπολίτης μάνης κ. Μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος από το πρωί της κυριακής. Στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός» νοσηλεύεται από το μεσημέρι της κυριακής 24 οκτωβρίου ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος με συμπτώματα κορονοϊού .

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μητροπολίτης μάνης, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε εμβολιασθεί κατά του κοροναϊού. Στον ευαγγελισμό νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή. Στη μεθ του νοσοκομείου "ευαγγελισμός" νοσηλεύεται με κορονοϊό ο μητροπολίτης μάνης κ. Ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος, νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κοροναϊό στον ευαγγελισμό. Στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός» νοσηλεύεται από το μεσημέρι της κυριακής 24 οκτωβρίου ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος με συμπτώματα κορονοϊού .

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός» ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος, ο οποίος νοσεί με κορονοϊού. Η Παναγία η Ξενιά στον Ι.Ν. Î'γίων Κωνσταντίνου και Ελένης
Η Παναγία η Ξενιά στον Ι.Ν. Î'γίων Κωνσταντίνου και Ελένης from www.vimaorthodoxias.gr
Στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός» νοσηλεύεται από το μεσημέρι της κυριακής 24 οκτωβρίου ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος με συμπτώματα κορονοϊού . Ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος, νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κοροναϊό στον ευαγγελισμό. Μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος από το πρωί της κυριακής. Στον ευαγγελισμό νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή. Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός» ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος, ο οποίος νοσεί με κορονοϊού. Ο μητροπολίτης μάνης, χρυσόστομος, νοσεί σοβαρά με κοροναϊό με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί στον ευαγγελισμό. Στη μεθ του νοσοκομείου "ευαγγελισμός" νοσηλεύεται με κορονοϊό ο μητροπολίτης μάνης κ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μητροπολίτης μάνης, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε εμβολιασθεί κατά του κοροναϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μητροπολίτης μάνης, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε εμβολιασθεί κατά του κοροναϊού.

Στη μεθ του νοσοκομείου ευαγγελισμός" νοσηλεύεται με κορονοϊό ο σεβ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μητροπολίτης μάνης, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε εμβολιασθεί κατά του κοροναϊού. Ο μητροπολίτης μάνης, χρυσόστομος, νοσεί σοβαρά με κοροναϊό με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί στον ευαγγελισμό. Μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος από το πρωί της κυριακής. Στη μεθ του νοσοκομείου "ευαγγελισμός" νοσηλεύεται με κορονοϊό ο μητροπολίτης μάνης κ. Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός» ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος, ο οποίος νοσεί με κορονοϊού. Στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός» νοσηλεύεται από το μεσημέρι της κυριακής 24 οκτωβρίου ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος με συμπτώματα κορονοϊού . Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μητροπολίτης μάνης δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός» λόγω επιπλοκών του κορονοϊού σύμφωνα με το . Στον ευαγγελισμό νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή. Thetoc team published 24 οκτ. Ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος, νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κοροναϊό στον ευαγγελισμό. Χρυσόστομος από χθες το πρωί, σύμφωνα με το .

Μητροπολιτησ Μανησ : Î"υτική Μάνη: Ορκίστηκε νέος Î"ήμαρχος ο Î"ημήτρης / Στη μεθ του νοσοκομείου "ευαγγελισμός" νοσηλεύεται με κορονοϊό ο μητροπολίτης μάνης κ.. Στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός» νοσηλεύεται από το μεσημέρι της κυριακής 24 οκτωβρίου ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος με συμπτώματα κορονοϊού . Στη μεθ του νοσοκομείου ευαγγελισμός" νοσηλεύεται με κορονοϊό ο σεβ. Στον ευαγγελισμό νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή. Ο μητροπολίτης μάνης χρυσόστομος, νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κοροναϊό στον ευαγγελισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μητροπολίτης μάνης δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.